moje_první_postýlka

Moje první postýlka (tvůrčí workshop pro děti)



Spi, panenko, zavři očka,
podívej se – spinká kočka,
spinká vláček, spinká míček,
spinká celý pokojíček,
slunce také půjde spát,
bude se mu o nás zdát.
(František Hrubín)
.
Co víc si holčička může přát pro svoji jedinou panenku, než krásnou postýlku. I se jménem. Panenka pak bude láskyplně ukládána do ručně ušitých peřinek a bude o ni postaráno jako o princeznu. Však to lze vyzkoušet na obyčejném hrášku. Taková postýlka bude jednou střeženou rodinnou památkou a vzácnou vzpomínkou na dětství. Přijďte si takovou postýlku i s peřinkami, polštářky a slamníčkem vytvořit! Připravené kartonové postýlky vyzdobíme jednoduchým stylizovaným motivem a vymalujeme. A zatímco budou barvy zasychat, naplníme a povlečeme ložní prádlo a matraci. Předšité povlečení bude ve velkolepém výběru samozřejmě k dispozici. Na výběr klasická postýlka nebo kolébka (délka postýlky ca 24 cm). S ohledem na limitovaný počet míst doporučována rezervace. Workshop vede kosmo_nauty. Přijďte si splnit svůj dětský sen! Těšíme se!
.
pátek 13. března, 15:30 - 18:00
Z pokoje do pokoje
Za Poříčskou bránou 7, Praha 8
.
Dílna je určená nejen (!) pro děti od 5 let. Na workshopu budeme pracovat s akrylovými barvami, proto si, prosím, přineste pracovní trička nebo zástěrku. Doporučená výše příspěvku je 200 Kč za jednu postýlku.
.
Rezervace na kosmonauty35@gmail.com.
.
Připravované workshopy jsou postaveny výhradně na práci s odpadovým materiálem, kdy je kvalitativně zhodnocován zdánlivě nepotřebný materiál (zejména starý textil, odstřižky látek, kartony, krabice, plastové obaly, průmyslové výrobky, rozbité hračky apod.); takový přístup umožňuje estetické zhodnocení a výtvarné pojednání běžně dostupných předmětů, objektů a materiálů.
.

Komentáře

Oblíbené příspěvky