world_collage_day_2020

#WorldCollageDay

Město, moře, kuře, stavení




Navzdory aktuálním opatřením budeme i tento rok oslavovat druhou květnovou sobotu Mezinárodní den koláže (#WorldCollageDay)! Třetí ročník decentralizované oslavy koláže bude realizován zejména formou projektů sdílených na sociálních sítích a výstavek prezentovaných ve vitrínkách či oknech.
.


Město, moře, kuře, stavení jsou vzory podstatných jmen rodu středního. Vzorová slova však mohou být asociována i s tradičními obrazovými motivy dovolenkových pohlednic a pozdravů z cest. Přestože naše vyhlídky na volné cestování jsou zatím značně omezené, nelze bránit výletům v našich představách a fantazii, kde můžeme být kdekoliv na světě a uskutečnit svoje nenaplněné sny. Pošlete z takové cesty či výpravy pohlednici vašim blízkým a přátelům. Ke zhotovení pohlednice je připraveno volně k vytištění pět archů obrazových fragmentů a výstřižků, které lze kolážovat, neomezeně kombinovat, tvarově doplňovat, dorazítkovávat či autorsky interpretovat a dokreslovat. Pak již stačí jedinečnou pohlednici zaslat poštou... Určeno pro všechny, kteří umějí střihat a lepit!

.


Autorské archy (tzv. Collage Kits)  si vyžádejte přímo na emailové adrese kosmonauty35@gmail.com. Moc mne potěší, pokud Vaši naskenovanou pohlednici zašlete i do mé emailové schránky. Doručené pohledy pak budou v sobotu 9. května zveřejněny na sociálních sítích. Staňte se i vy součástí této mezinárodní oslavy! Koláž spojuje!



.

Projekt je součástí World Collage Day, který od roku 2018 pořádá a koordinuje časopis Kolaj Magazine (http://www.kolajmagazine.com/worldcollageday/2020/index.html).


.


#WorldCollageDay

.



.



.





Komentáře

Oblíbené příspěvky